Dagarna

Så här kan det se ut under en vecka hos oss. Stort som smått. Det är det som kallas vardag. Var dag. Nog är det lustigt att man kan längta efter den där vardagen, samtidigt som man också kan längta efter att slippa den. Helger och semestrar är trots allt bäst, även om det inte vore detsamma om det var helg jämt.

20121024-182015.jpg

Snart ska jag vara mammaledig igen, en annan slags vardag. Det är en så mysig tid och jag längtar dit nu. Jag har bra precis två månader kvar att jobba innan jag tackar för mig och inväntar lillebror på heltid.

Annonser

3 kommentarer

  1. Hihi ja tänk om det är det? Var ju så säker på tjej först men sen sa magkänslan pojke och nu vet jag inte alls, ska bli såå spännande att se 😀

    Kram och ja, superkul att vi följs åt igen 😀

  2. ja vardagen har ju verkligen sin charm med! oj bara 2 månader kvar innan mammaledigheten, det kommer ju gå hur snabbt som helst, speciellt nu när det är juletider och allt!

  3. Ja det är livet, var dag, som du skriver. Håller inte med reklamen om att livet inte är dagarna som går utan dagarna man minns, jag älskar min vardag!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s