Vecka 25

Onsdag idag och mitt i vecka 25. Den lille gör sig tillkänna allt mer och nu har jag även börjat vakna på natten av vissa rörelser från magen. Det som känns mest tror jag är när han vrider på sig eller gör någon kullerbytta. När jag går måste jag ibland stanna och hämta andan vilket tyder på att det börjar bli tyngre. Jag har någon gång känt små sammandragningar om jag till exempel lyfter någonting, så jag försöker att undvika lyftande. Svårt dock när jag har en liten tjej som gärna vill att mamma ska bära ibland..

Jag mår i stort sätt bra. Nästäppa som besvärar ibland dock. Det märks framförallt när jag sover har jag fått höra, hihi. I morse vägde jag mig och såg att jag inte har gått upp något mer sen i vecka 22, så det är 6 kilo upp än så länge.

Magen som den ser ut idag, vecka 24+3.
20121024-114351.jpg20121024-114328.jpg

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s