Märklig fredagsstämning

Helgen började med att Kostas hämtade hem en febrig Stella från förskolan idag vid lunchtid. Strax efter kom jag hem och Stella somnade omedelbart och sov nästan tre timmar. Lilla hjärtat. Så det verkar bli en helg hemma i värmen.

Är det inte helt galet hur kallt det har blivit, bara sådär?! Vi har fått både snö och stabila minusgrader här i stan. Det är ännu inte november. Har vi en lång vinter framför oss?

På morgon var jag på kontroll hos barnmorskan. Allting gick bra, mina värden såg rätt bra ut. Järntabletterna har gjort susen. Bebisens hjärta tickade fint och magens mått var nästan precis som det var vid samma tidpunkt när jag väntade Stella.

20121026-202657.jpgBakbilden är från förra helgen. Stella tycker det är så kul att vara med och greja i köket. De övriga är tagna idag. Lilla sjuklingen kollade på en favorit, Madicken.

Annonser

3 kommentarer

  1. Här är det tvärtom, Elliot är rikitgt pappig, men efter en heldag ihop tror jag att jag duger lite mer igen, haha. Eftersom att jag alltid börjar efter Jens och slutar efter så lämnar ALLTID jag och Jens hämtar alltid. Elliot är väldigt tacksam att lämna då han älskar dagis och det gick lika bra för Jens att lämna och det är ju skönt att veta:)

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s