Högtidsstund

God morgon!

Här sitter jag, helt klarvaken, klockan 05.20 en onsdagmorgon. Jag tror att det fortfarande är tidsomställningen som spelar mig ett spratt för inte brukar jag frivilligt kliva upp den här tiden! Man och dotter sover, sonen verkar dock vara åtminstone halvvaken där inne.

Det känns lite högtidligt just nu. Det är nämligen sista gången jag sitter i den här soffan. Skinngruppen ska flytta ut och in ska en helt annan soffa flytta. Jag kan visa den sen. Anledningen är helt enkelt att vi behöver en stor soffa att bre ut oss på nu när familjen utökas ännu mer.

Om någon är intresserad kan jag berätta att jag de senaste dagarna har vaknat av jordens värsta vadkramp. Igår var det riktigt illa, jag känner fortfarande av det. Kan man förebygga detta?

20121031-053423.jpg

Annonser

3 kommentarer

  1. Så härligt med större soffa! Angående kramperna så hade jag samma problem. Aj så ont det gör. Tror det man kan göra är att ha stödstrumpor och benen högt när man sover, typ en kudde under.

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s