Buggy

Efter att ha valt bort Bugaboo donkey av olika anledningar lutar vi (läs jag) mot Mountain Buggy Duo som syskonvagn. Denna är 73 cm bred, alltså lika slank som Bugaboon, men den har i min mening betydligt mer plats i sitsen. Stella satt bra och såg ut att tycka att den var bekväm. Vagnen bär 50 kilo, 25 per barn. Eller lite mindre per barn och mer i lastutrymmet 🙂

Stort plus för att den är mycket lättkörd och har stora och stabila hjul som bör gå bra i snö också.

Liggkorgen är ganska liten, den är smalare än Teutonians som Stella låg i. Men det ser jag inte som något problem. Däremot är det en nackdel att när bebisen börjar sitta måste han sitta framåt. Men det kan vi ha överseende med.

Ja ni, det är inte lätt att hitta syskonvagn som stämmer in på alla krav. Det känns nästan som att någonstans måste man kompromissa. Jag gillar denna och om maken instämmer så slår vi nog till på buggyn.

20121106-212503.jpg

Annonser

3 kommentarer

  1. Våra grannar har den och den är superbra!!! Önskar vi köpt en sån från början men tyvärr fanns inte pengarna då…

    Det enda neg är att framhjulen kan gå ihopa när de vrider sig och det blir tvärstopp. Men det fixar man ju lätt genom att vrida tillbaka hjulet och så kan man fortsätta 🙂

  2. Nej men! Hade fått för mig att du slutat blogga?? Och så tittar jag in och ser att du bloggar, är gravid och dessutom mer eller mindre i samma vecka som mig! Stort grattis, härliga nyheter!!

    Det där med syskonvagn är inte lätt. Vi har ju en vanlig Mountain Buggy till Amaya och älskar den! Men till en syskonvagn ville vi inte lägga en massa pengar. Amaya gillar inte alls att åka vagn så vi tror inte att den kommer bli använd så mycket.

    Nu har vi köpte en city jogger dum tror jag den heter. Likar buggyn. Köpte den av en kompisar för en relativt liten summa. Har ingen liggdel dock, så jag kommer köpa en mjuklift från mac laren att ha i. Dessutom är den militärgrön… Svårmatchat och inte den roligaste färger till 2 tjejer. Men som sagt, tror bara den hänger med några månader.

    Kram Lisa

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s