Soffläge

Just nu är det soffläge för mig. Jag har varit dålig de senaste dagarna med värkande huvud, värkande bäcken och rygg och allmänt hängigt tillstånd. Foglossning är ju vanligt under graviditeten men huvudvärken, var kommer den ifrån? Kan det hänga ihop, att den kommer på grund av andra spänningar i kroppen? Jag har tagit Alvedon när det har varit som värst och det hjälper, men jag hoppas på någon mer långsiktig lösning. Jag ska träffa sjukgymnast och läkare i alla fall och hoppas få lite hjälp.

Så med andra ord händer det inte så mycket den här veckan. Jag har inte så mycket att komma med. Får återkomma.

20121108-102440.jpg
Bilder från förra helgen.

Annonser

3 kommentarer

  1. ajaj inte kul! Jag fick ju mycket migrän när jag ammade och då sa de att det antagligen berode på alla hormoner….

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s