Sömnlös

Dåliga nätter får man som bekant sin beskärda del av under småbarnstiden. Just i det här fallet har småbarnet inte det minsta med detta att göra. Hon sover som en stock från 19.30 till 07 (eller längre om hon får). Jag får helt enkelt skylla på graviditeten. Det är ganska obekvämt att ligga ner, hur jag än ligger, och just i natt spökade det extra mycket i kroppen på mig.

Ett tag gjorde det riktigt ont mot revbenen, rätt säker på att det var bebisens huvud som tryckte mot ett dåligt ställe. Vilket ledde till att jag när jag väl somnade drömde att han la sig i säte när det började närma sig, att det blev snitt och hur skulle det då gå med Stella? Får hon komma med till BB då? Hur som helst, konstig natt. Och jag mår därefter idag.

20121114-122550.jpgPå jobbet ser det ut ungefär såhär.

Annonser

3 kommentarer

  1. Ush, jag känner igen det där med sömnlösa nätter… Själv springer jag och kissar stup i kvarten och märker att jag sover väldigt oroligt för det blir mycket mardrömmar. Men det är inte allt för många veckor kvar för oss nu, sedan blir det någon annan som håller oss sömnlösa 🙂 Kram!

  2. Elliot hade en sån period innan han började på dagis, att han sov lääänge på morgonen och jag tänkte att ”hur ska det gå sen när vi har tider att passa”, men det löste sig automatiskt och han började vakna tidigare. Nu när han somnat senare på kvällen har han också börjat vakna ännu tidigare p morgonen och även om han har dagar då han sover till typ halv åtta så vaknar han oftast innan sju, ibland strax efter sex. Så det är ju lite därför vi med ser att han somnar lite tidigare på kvällen, då senare kvällar ofta blivit tidigare mornar för honom vilken fas han än varit i. Ja, du hör ju, aldrig är man nöjd, haha. Men, huvudsaken han sover bra på natten, så ska vi väl egentligen inte klaga:)

    Och ang graviditeten så sover jag tack och lov bra än sålänge. Men jag ser inte fram emot när dom jobbigare nätterna kommer då man vaknar bara man måste vända på sig, Och är typ smidig som en elefant haha usch

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s