Tjugonionde veckan

Vi har kommit till vecka 29 (i söndags faktiskt) och lillen känns större och större för var dag som går nu. Jag läste någonstans att vecka 28 till 32 är en stor tillväxtperiod för bebisen och som sagt, det känns. Jag anar att det är svårare för honom att röra sig eftersom att rörelserna nu liknar det jag upplevde under senare delen av graviditeten med Stella. Det är inte så mycket rena sparkar utan snarare så att så fort han rör en fot eller vrider sig så känns det tydligt, och kan till och med göra lite ont.

Idag är jag så trött och har mycket ont i ryggen. Det syns på bilderna..som är från imorse. Tröjan är en very oversized sådan som jag köpte precis efter förlossningen med Stella. Den funkar bra nu också.

20121120-195643.jpg
Vid middagstid kom älsklingen hem med en överraskning. En hel barnvagn! Vi har ju svängt ett antal gånger i den här frågan och faktiskt ytterligare en gång efter Mountain buggy-planen. Och nu har vi alltså vagnen hemma eftersom att butiken hade ett exemplar på lager. Jag ska visa när jag har möjlighet att ta bilder, mörker är rätt trist.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s