Hemska lämning

Jag har precis lämnat Stella på föris. Det var nog den sämsta lämningen någonsin. Hon grät och och höll fast mig och sa ochi mamma, ochi (nej mamma, nej). Jag stannade kvar utanför ett tag och hörde att hon lugnade sig snabbt, men ändå, jag hatar det här. Den här mammaperioden hon går igenom nu är tuff och jag längtar verkligen till januari när jag inte jobbar och har mer tid för Stella. Innan den verkligt stora förändringen sker.

Nu ska jag försöka rycka upp mig och ha en hyfsad dag på jobbet.

20121121-085736.jpg

Annonser

2 kommentarer

    1. Precis. Och normalt så går lämningarna jättebra, imorse så var det slängkyssar och ”hejdå mamma ses sen”, men det känns ändå hemskt när hon blir så ledsen..

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s