Första klappen

Snart är det jul. Vi går in i sista novemberveckan nu och det känns rent utsagt helt galet. Tiden bara springer iväg. Vi kommer att spendera julen uppe i norr i år och det begränsar förstås julklappsinköpen. Vi kan inte släpa med oss hur stort och hur mycket som helst över hela landet. Men i och med att vi åker tåg så går det ändå bättre än om vi skulle ha flygit upp. Vi har dessutom en egen sovkupé och jag tror det kan bli riktigt mysigt att åka på det sättet.

För att återvända till julklappsspåret så har jag inte riktigt kommit igång ännu, men en sak har jag faktiskt köpt till Stella. Denna underbara jacka från Zara som jag bara inte kunde motstå. Hon behöver en jacka som komplement till overallen och även om den här är i finaste laget för parklek så fungerar den jättebra för mer stillsamma aktiviteter. Om hon ska åka vagn med benen i åkpåsen, till exempel.

Annonser

3 kommentarer

  1. Å så söt! Jag älskar verkligen fina ytterkläder till de små, inte så praktiskt men å så söt (man kan ju alltid ha med en overall och byta om till om det skulle behövas).

    Hoppas vi kan klämma in någon adventsfika innan ni åker!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s