Lussebullar!

Hej från ett grått och regnigt Stockholm. Det är trist att helgen ska regna bort, men vädrets makter rår vi ju inte på som bekant. Igår ägnade vi istället dagen åt att baka lussebullar/saffransbullar/saffransbröd. Jag gillar att baka bullar, det är sådär lagom pyssligt. Så länge jäsningen går som den ska. Nu när Stella är med så blir det ännu lite roligare, även om det också försvårar till viss del 😉 Men hon älskar att hålla på med bakning och jag tror att det är väldigt bra för barnens utveckling att få vara med och se vad som händer när allting blandas samman och blir till bröd eller mat.

Här är receptet på våra bullar om ni är nyfikna.

20121125-124142.jpg

Annonser

3 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s