Förra gången

Jag har letat efter bilder på mig själv när jag var gravid med Stella men hittar inte jättemånga. Jag var inte lika flitig bloggare då, så det är nog en av förklaringarna. Bloggen ägnade jag mer tid åt när Stella väl var född. Här är i alla fall ett litet axplock av vad som finns. När jag ser på bilderna från sluttampen av förra graviditeten tycker jag att magen ser ut ungefär som den ser ut nu den här gången. Och då är det ändå en stund kvar.

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s