Snö och kyla

Vintern har tagit oss med storm. I onsdags drog en snöstorm in över Stockholm och vi fick flera decimeter snö. Några tecken på att den här snön skulle försvinna finns inte utan vi kan nog räkna med en vit jul. Kallt har det varit också. Runt 15 minusgrader i morse.

Den här veckan är det full fart. Vi har en födelsedag i familjen och så lucia på det. Jag har ett barnmorskebesök också. Efter den här veckan återstår sen bara tre arbetsdagar innan jullov, och därefter har jag två dagar att jobba innan jag är mammaledig igen.

20121209-212606.jpg
20121209-212626.jpg

Annonser

2 kommentarer

    1. De som Stella har är från POP, hon hade samma förra året och kan fortfarande ha dem. De har långt skaft som dras över ärmen på overallen. Lite krångliga att få på, speciellt när hon var mindre och inte hjälpte till själv. Men de sitter bra och ingen snö kommer in och det tycker jag är det viktigaste.

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s