27 år

I onsdags, den 12 december, blev jag 27 år gammal. Trött och upptagen som jag är så hann jag inte skriva något 121212-inlägg om detta, men bättre sent än aldrig.

Vid 27 års ålder har jag hunnit med många av de saker som jag vill göra i mitt liv. Just nu, mitt uppe i småbarnsåren, känns det faktiskt som att jag inte saknar någonting. Jag har en underbar familj som snart ska utökas, något annat finns inte i mina tankar. Sen kommer jag säkert att fundera mer på vad jag vill göra karriärmässigt men nu känns det verkligen så långt borta.

Jag ska inte bli långrandig här utan vill bara understryka att 27 känns som en bra ålder. Lagom nära 30. Här har ni mig som 27-åring, visserligen är bilden tagen idag, två dagar efteråt, men det får duga. Klänningen fick jag av mamma och syster i present och den är så gosig och skön. Det är inte en gravidklänning, men den fungerar utmärkt i mitt nuvarande tillstånd.

27

 

Annonser

9 kommentarer

  1. GRATTIS i iefterskott. Jag hade helt ”glömt bort” dig och din blogg. Men idag har jag hållit på gå genom gamla blogglänkar och se där – där fanns ju du. Och ett till barn har ni nästan hunnit få. Härligt. Nu har jag lagt till dig på bloglovin så jag inte ska tappa bort dig igen.

    GOD JUL

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s