Tredje advent

Vi har fått betydligt varmare och med en temperatur som lutar lite åt plussidan är det läge för snögubbe.  Stella har börjat vänja sig vid snö nu och tycker faktiskt att det är rätt kul att vara ute och leka i den. Bara det inte är för kallt.

snogubbe1 snogubbe2 snogubbe3 snogubbe4

Senare ikväll ska vi vuxna iväg på tu man hand och roa oss, det ska bli The Hobbit bland annat. Jag är mycket förväntansfull inför det här eftersom att jag verkligen älskar tril0gin Sagan om ringen. Jag tror inte att denna kommer att vara lika bra, men hoppas ändå på bra underhållning.

Annonser

4 kommentarer

 1. roligt att det är annat än slask hos er i alla fall så att barnen får känna på snön! 🙂

  Härligt med tid för er själva, vi har planer att krypa ihop i biomörkret tillsammans bara maken och jag på tisdag. Premiär för barnvakt med andra ord. Men såklart är jag ju säkert den som är mest nervig. Tvivlar inte på att E överlever, jag är mer orolig för mormorn 😉

  Hoppas att ni får en bra jul och var försiktig i jultrafiken (ni skulle välnorröver om jag inte missminner mig)

  Kram

  1. Vi ska norrut med tåg den här gången så vi slipper i alla fall vägarna!

   Mys med första tiden på tu man hand för er. Det kommer gå jättebra för lillan 🙂

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s