Nyårsdagen

Nu är det 2013. Ett stort år för oss. Det är en ganska härlig känsla att byta år tycker jag. Jag har på känn att det kommer att bli ett mycket bra 2013.

Status här är ganska lugnt. Vi har haft några stilla dagar av vila och familjetid och är nu redo att återuppta någon slags vardag igen. Nästan i alla fall. Stella ska vara ledig hela den här veckan och jag, jag är ju som sagt ledig ett tag framöver. Men det finns ändå en del att fixa med. Vi har ju en liten tös som snart blir hela 2 år som ska firas, och så är det lite med försäkringskassan och lite med barnmorskan bland annat.

Nu efter ”semestern” kommer jag säkert igång med bloggen lite mer igen. Det finns mycket att skriva om och dokumentera. Var så säkra. Jag vill passa på att tacka alla som tittar in här och lämnar små avtryck, det är kul att se att det finns en liten skara som läser!
jaga

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s