Gubben snö och fröken tö

Jag kan knappt tro det. Men bevisligen så var jag vaken runt 23.30 igår kväll, har till och med publiceringsbevis här på bloggen. Annars brukar jag somna runt 21-22 sådär.

Men det jag egentligen skulle skriva om är tövädret. Jisses vad det har smält snö här den senaste veckan. Från att ha haft 60-70 cm snö så har gräset nu börjat komma fram så smått på vissa ställen. Jag hoppas verkligen att det inte redan är slut på vintern. Många månader kvar!

Men Stella är glad åt plusgraderna. Hon gillar inte kyla något vidare och hon är klart mer nöjd utomhus nu. Innan lunch var vi ute och lekte, i den mån det går för mig, och hon var verkligen tokglad. Tror hon saknar föris faktiskt. Nästa vecka får hon komma tillbaka dit.

20130102-133621.jpg

Annonser

2 kommentarer

  1. Jag har ganska lite cravings denna graviditet, iallafall än så länge, och de är mycket mer ”normala” är de med Lova, haha! Får se om det kommer… men det blir lite av varje, sunt och osunt, varje dag, hihi 😀

    Kram!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s