Sjukdom, frisör och så vidare

God morgon! Här inne har det gått lite på sparlåga då hela familjen har drabbats av kräksjuka. Jag var först ut i fredags, Stella sedan och till sist även pappan som precis har kommit på benen igen. Tyvärr blev vi tvungna att skjuta på Stellas kalas på grund av detta. Men vad ska man göra? Nu hoppas jag bara att det räcker med kräksjuka för ett långt tag framöver..

Just nu sitter jag och väntar på ett välbehövligt besök hos frisören. Det var vansinnigt länge sedan jag gjorde något åt håret och jag inser att när lillebror tittar ut så kommer det inte bli av på länge. Så det blir skönt med en uppfräschning!

Stella har börjat sitt nya schema på lilla biet i veckan (ja, så heter förskolan, fast på grekiska då) vilket innebär att hon går halv dag tisdag-torsdag. Det går bra när hon är där men lämningarna är tuffa. Tuffare nu när det har skett en förändring och hon är hemma mer. Jag hoppas att hon snart vänjer sig vid det nya.

20130116-093108.jpgSolstrålen på 2-årsdagen.

Annonser

2 kommentarer

  1. Lila sötisen då, hoppas hon snart kommer in i de nya rutinerna! Så skönt med ett frisörbesök, skulle också behöva.

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s