Fredag

Den lediga fredagen lider mot sitt slut. Stella har haft lekdejt idag och sov extra länge vid vilan (så även jag!) och det är därför en piggelin jag har här hemma ikväll. Hon är i skrivande stund hos farmor och farfar och busar, på egen begäran. Jag har precis fixat undan i köket och ska göra ett ryck i Stellas rum innan det blir läggdags.

Använder ni Tradera? Jag har gjort det till och från men är nu på gång igen. Idag fick jag hem en jättefin heldress från POP som jag köpte för en bråkdel av nypriset. De minsta storlekarna växer bebisen ur så snabbt och då tycker jag det är värt att ta en titt på andrahandsmarknaden.

20130125-184121.jpg

Annonser

8 kommentarer

 1. Vad mysig den ser ut!

  Vi funderar på hus och då blir det nog Sollentuna eller någon annan förort. Jag vill gärna ha ett fristående hus men radhus brukar ju inte heller vara så lyhört så det kan bli det också 🙂 huvudsaken det inte är på landet 🙂

 2. Hoho, snart är det dags för er att bli fyra!

  Jag är håller helt och hållet med dig, andrahandsmarknaden är fantastisk vad gäller barnkläder / prylar etc. Ibland undrar jag t.o.m. om vissa plagg ens använts en endaste gång. (minns själv gåvor som hann bli för stora innan vi hunnit använda dem). Vi har väldigt lite nytt alls, speciellt de första åren då barnen växer så det knakar å ena sidan och dessutom inte själva bryr sig om ifall kläderna är annat än bekväma och varma / svala beroende på årstid. Vi är lite av extrema andrahandare, nästan allt vi äger är begagnat.

  Skickar en energikram inför kommande fysiska pärs! 🙂

  1. Jag försöker att bli bättre på att köpa begagnat, finns många kronor att spara 🙂 Tack för din kommentar, det ska nog gå bra det här 😉

 3. Hej! Jag brukar lasa din blogg eftersom min blivande man ocksa ar grek och jag ar nyfiken pa hur det kommer bli att fa barn tillsammans och leva i en multikulturell och flersprakig familj. 🙂 Vi gifter oss i Grekland i sommar, och vi har fatt radet att gifta oss bade borgerligt och kyrkligt, for ”annars blir det inte lagligt utomlands” (alltsa i Sverige, dar jag kommer ifran och i England, dar vi bor). Jag undrar hur ni gjorde? Jag vill bara ha ett kyrkbrollop men nu verkar det som att det inte racker.

  1. Hej Annah! Jag vet inte vem du har talat med men det stämmer inte med vår erfarenhet. Vi gifte oss i den grekisk-ortodoxa kyrkan och fick därefter äktenskapet registrerat i Sverige genom att skicka in vigselbevis till Skatteverket. Innan bröllopet var jag tvungen att lämna ett översatt dopintyg från svenska kyrkan, men det var allt som krävdes för att jag skulle få gifta mig i den grekiska kyrkan. Det var bara 2 år sedan och jag kan inte tänka mig att det skulle ha förändrats sedan dess.. Hoppas ni hittar en bra lösning, grattis och lycka till! 🙂

   1. Tack, vad snallt av dig att svara sa snabbt! 🙂 Jag har pratat med nagra vanner som ocksa bara gift sig i kyrkan nu ocksa sa det verkar inte riktigt stamma. Fastmannens pappa hade fragat prasten och det var han som sagt sa. Men det var ju uppmuntrande att du sager att ni inte behovde det i alla fall. Jag vill helst inte ha tva brollop… Men jag undrar om man kan ifragasatta det som prasten sager, dom har ju san auktoritet i Grekland. Jag far grava vidare. Tack igen! 🙂

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s