Moussaka

Det blir inte ofta då denna rätt tar väldigt lång tid att göra med alla moment, men väl färdigt så är det väldigt gott.

Det finns många varianter på moussaka, den som jag gjorde idag har bara aubergine och ingen potatis. Och så bytte jag ut lammfärs mot nötfärs eftersom att vi hade nötfärs hemma. Det här med kanel är definitivt en smaksak också men jag tycker det är jättegott.

Här är receptet jag använde om någon vill testa.

20130127-181729.jpg

Annonser

En kommentar

  1. Alltså, jag hade som allvarligt förslag att vi skulle ha moussaka och prinsesstårta på menyn på bröllopet. Godaste jag vet liksom. Men P tyckte det inte riktigt passade med gratäng på ett sommarbröllop, haha. Kan ju ligga något i det.

    Tack för i lördags! Kram!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s