Pyssla och sova

20130128-115548.jpg

En av alla saker Stella fick när hon fyllde år var denna ”trolldeg” som jag skulle kalla det. Ett set med olika färger att forma figurer med. Sånt här är verkligen jättekul för en 2-åring så det var en uppskattad present. Kul för föräldrar också kan tilläggas.

Nu tänker jag lägga mig och sova, mitt på blanka dagen. Med ett snitt på 3-4 uppvak per natt så är det nästan ett måste för att jag ska orka hela dagen. Var det så här mot slutet när jag väntade Stella?! Jag kan inte minnas att jag sov så dåligt då, men det kan vara minnet som sviker.

Annonser

4 kommentarer

  1. Mindre roligt dock med sömnen har något svagt minne om att du berättade även då att det var jobbigt med sömnen pga andningen men allt är ju relativt och det kanske är mer denna gång!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s