Nedräkning

Nu börjar det snurra i huvudet på allvar. När som helst nu ska vår bebis titta ut i världen. En bebis i huset igen, med allt vad det innebär. Idag började jag rota efter min bröstpump som inhandlades när Stella kom. Förargligt nog så tror jag att det saknas en del. Otroligt störande i så fall med tanke på att det är en ganska dyr grej. Jag får väl gå till butik och fråga efter reservdelar, haha. Jag har även beställt amningslinne och lite annat som hör amning till. Får se om det hinner komma innan lillebror, men det tror jag nog. 10 dagar kvar till vårt BF-datum.

20130129-230915.jpg

20130129-231021.jpg
Jag var bara tvungen att beställa bodyn ovan också. Så himla fin med små stjärnor. Åh, tänk att du snart ska ha den på dig, lilla vän där inne.

Annonser

2 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s