Status: less

Igår var vi hos barnmorskan och kollade läget. Allting lät och såg fint ut med bebisen. Idag har varit en sån där dag som har gått, om än långsamt, och jag känner att jag snart börjar krypa på väggarna. Jag är så less nu, less på att inte kunna röra mig som jag vill, less på att inte kunna sova, less på att gå på toaletten en gång i kvarten. Framförallt less på att inte få hålla min bebis i famnen.

Så, då vet ni ungefär hur jag känner mig nu. Less. På. Att. Vänta.

20130207-202210.jpg
Magen vecka 40, 39+4.

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s