Hämta storasyster

Idag har jag och Theo för första gången hämtat storasyster på föris. Det kanske inte låter som någon stor sak, men hennes förskola ligger inte precis nära hemma så hämtning innebär en liten resa in till stan. Det gick såklart jättebra, Theo sov i vagnen från att vi gick hemifrån tills vi kom hem igen. Stella blev jättelycklig och förvånad när det för en gångs skull var mamma som hämtade.

Imorgon kväll får vi efterlängtat besök från mormor och moster. Sen helg, mys! Här kommer ett axplock med bilder från senaste dagarna. På tal om bilder så måste jag komma till skott med framkallning..

20130313-220230.jpg

Annonser

5 kommentarer

    1. Ja det är praktiskt när jag har två att se efter! Nej, så ofta kommer jag inte hämta ännu, men igår hade inte K möjlighet att åka. Men det är kul att hämta då och då för att få lite förstahandsinfo från personalen, så när det blir mer vårigt kommer jag nog gå nån gång i veckan iaf.

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s