Energiknippe

stella-theo

Dagen började lugnt men tog ordentlig fart när Stella kom hem från förskolan. Det är utan tvekan en helt annan energi här hemma med henne i huset. När jag är ensam hemma med Theo känns det jättemärkligt och jag räknar liksom ner tills hon ska komma hem. Kära, duktiga storasyster.
stella-theo2
Oskarp men jag behåller den ändå. Mina fina.

Nu ska jag försöka mig på lite nätshopping innan jag somnar. Det är den enda sortens shopping jag har tid och ork till just nu. Och det behövs. Theo börjar gå mot 62, Stella behöver skor till våren och jag går fortfarande runt i gravidleggins. Inte för att jag behöver, utan för att jag inte har något annat. Ja ni hör ju!

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s