BVC och skor

Vi har precis kommit hem från BVC där Theodor fick genomgå en tidig 2-månaderskontroll. Han är 6,5 veckor nu för att vara exakt. Vikt och längdkurvan såg kanon ut och allt annat också. 57 cm har han nu hunnit bli och 4,72 kg väger han.

Och så hämtade vi ett paket till Stella. Jag har beställt gåskor för våren samt stövlar. Hon har ännu inte hunnit prova men jag tror nog att de ska bli bra storleksmässigt. Kostas tyckte att lågskorna var i grabbigaste laget, haha, men jag tycker nog att det är mest praktiskt med svart till en 2-åring som ska hoppa i lera. Vi ska köpa några fina sandaler också längre fram.

20130326-141153.jpg

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s