Lite vår

ute-stellaute-stella-2ute-theo
Nu börjar det verkligen kännas som vår. Bortsett från snålblåsten som hade hyfsad kyleffekt idag. Det blev raska steg hem från parken när Stella var klar med hoppandet i vattenpölar och när vi hade druckit upp det medhavda kaffet. Stella har börjat använda sin vårdress som hon fått av mormor. Och så de nya stövlarna. Theos overall är nu väldigt nära att vara för liten. Jag överväger faktiskt att köpa en likadan i större storlek eftersom att jag tycker den är så himla bra. Lätt att ta på och förmodligen alldeles lagom varm nu när det blir vårigare ute. Den är från Polarn och även Stella hade den som bebis.

Pappan håller i detta nu på att natta Stella och alldeles snart ska vi kika på Sveriges mästerkock, favoritprogrammet. Jag kan säga att jag knappast kände mig som någon mästerkock idag dock, frysta fiskpinnar med pulvermos och fryst brysselkål bjöds det på till middag idag. Det är tur att Per Morberg inte kom på besök.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s