Vardag igen

Sitter och lyssnar på doktor Mikael på Nyhetsmorgon angående barnsjukdomar. Tycker det är rätt intressant att man enligt honom kan undvika flera förkylningsinfektioner per år om barnen bara träffar andra barn utomhus. Att det är i så fall är superbra om barnen sover utomhus på förskolan till exempel. Stella har aldrig varit någon bra vagnsovare så det hade nog inte fungerat för vår del, dessutom erbjuds det inte att sova ute på vår förskola, men annars är det säkert en bra idé. Det här med sjuka barn är ju ett stort problem för alla med småbarn. Nu när jag är mammaledig behöver vi ju inte fundera över VAB, men med två arbetande föräldrar är det inte helt lätt.

20131-001
Annars då? Stella är på Melissaki igen och Kosta jobbar som vanligt. Jag och Theodor hänger här hemma. Lillen har tränat rygg och nacke litegrann och jag har druckit kaffe och ätit lite yoghurt med Special K till frukost. Känner att jag nog borde ägna mig åt någon form av träning själv men tänkte nog avklara efterkontrollen hos barnmorskan först. Jag ska dit nästa vecka. Galet att det har gått två månader sen förlossningen!

Theo har för övrigt gått upp på 62 i klädstorlek nu. Han använder även 56 men det börjar bli i minsta laget. Jag har shoppat lite fint till honom och även tvättat upp kläder som Stella hade. Dagens outfit är dock presenter, byxorna från farmor och tröjan från mormor.

Annonser

En kommentar

  1. Så stor Theo har blivit! Hjälp så fort det går. Tänkte fråga om vi skulle göra ett nytt försök att ses på söndag?

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s