Bebisleenden

Den här lördagen har varit riktigt fin. Riktiga vårkänslor börjar smyga sig på och även om jag är en mamma med aningens för lite sömn i tanken så känns det inte så mycket när solens strålar värmer ansiktet. Idag tror jag till och med att jag fick lite färg.

Nu är storasyster nattad och bebisen är vaken med oss föräldrar. Han sitter här och skrattar åt oss, på riktigt solskenshumör kvällen till ära. Jag älskar det där fina bebisleendet! Theo har också börjat ”prata” lite smått med oss. Svårt att beskriva i text men det är liksom små glada gnyenden. Tänk, snart ska du också börja tjattra på som storasyster.

20130406-210313.jpg

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s