Hemma

Jag har haft en lugn dag inne med Theo. Han har nu sovit i närmare tre timmar (!) och jag har passat på att sätta upp nya gardiner i kök och vardagsrum samt städat lite. Jag går och gruvar mig för hur och när sjutton jag ska komma mig för att tvätta fönstrena. Tvätta fönster måste ju vara det värsta bland alla hushållsbestyr, eller hur?

20130410-133259.jpg

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s