Mer vår och nattningsmaraton

Idag klagar nog ingen här i huvudstaden på vädret. Riktig vår har vi haft och vi passade som alla andra på att hänga ute. Vart man än vände blicken syntes folk som antingen solade, arbetade i trädgården eller vädrade sängkläder genom fönstret. Eller bytte däck på bilen för den delen.

20130414-205343.jpg
Nu har jag precis nattat Stella som i vanlig ordning maskade så mycket som möjligt för att få vara uppe längre. Det är en riktig utmaning att få henne i säng nu för tiden. Jag tror det är läge att utvärdera hennes behov av dagsvila. Läggningen ska inte behöva ta en timme..

Annonser

2 kommentarer

  1. känner igen den där med nattningen. vi har dragit ner rejält på olivias sömn på dagen till ca 30 minuter. De dagar hon går på dagis sover hon dock 1 timme, då jag tror behovet av sömn nog är större de dagar! Hoppas ni hittar någon bra lösning!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s