Efterkontroll

Igår var jag på efterkontroll hos min barnmorska. Inte så många överraskningar där, jag känner ju att min kropp mår bra något som hon också bekräftade. All vikt som jag gick upp med Theo i magen är borta, jag väger till och med lite mindre nu. Men så gick jag ju inte upp så mycket heller. Vi pratade om förlossning, amning och bebisliv i övrigt och det var riktigt roligt att prata med henne om detta. På något vis bygger man ju upp en nära relation till barnmorskan. Jag hade inte med mig Theo, något hon var lite sur för, hehe. Men det är ju lättare att slappna av för undersökning utan bebis med och Kostas var ändå hemma. På vägen från MVC passade jag också på att smita in i en affär och köpa lite vårfint.

Nu när jag har fått bekräftelse på att kroppen är hel finns det egentligen ingen anledning att inte komma igång med lite träning, annat än promenader då. Joggning får dock vänta känner jag, bäckenet behöver återhämta sig mer innan jag kan ”studsa” som förr.

20130416-152709.jpg
Mitt gravida jag, ett minne blott.

Annonser

2 kommentarer

  1. Å så härligt att allt såg bra ut! Kan verkligen rekomendera pilates som träning, finns många klipp på youtube som man bara kan spela upp 🙂

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s