På öppna förskolan

På morgon gick jag och barnen till öppna förskolan. Det var länge sedan sist men Stella verkade uppskatta det. Theo är ju lite liten för att ha något utbyte av sånt, men han klagade inte utan låg nöjt på golvet eller i bärselen. Bärsele förresten, så guld värd nu när vi har två barn. Det skulle vara svårt för mig att vara ute och leka med Stella och samtidigt ha med Theo utan selen. Är han vaken så vill han inte ligga i vagnen långa stunder.

20130422-153525.jpg
Stella skulle absolut ha med sin kaninryggsäck idag. Och givetvis skulle hon gå själv. Det är mycket gå själv, ta på själv, göra själv nu för tiden! Theos jacka är en present från släktingarna i Grekland, så himla fin och mysig.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s