Tre F

Fasolada, fakes, feta. Några av Stellas absoluta favoriter i matväg. Fasolada är soppa med stora vita bönor, något av en nationalrätt i Grekland. Fakes är linssoppa och feta är feta. Såklart. På förskolan varvar de dessa soppor och ett gäng andra soppor två gånger i veckan och det är verkligen kanon tycker jag. Linser och bönor är ju så näringsrikt och bra. Linser innehåller mycket järn framförallt.

Jag tänker att fakes och fasolada nog är rätt bra babymat också. Lätt att mosa. Åh, det känns verkligen helt snurrigt att det bara är lite mer än en månad tills Theo ska börja med smakisar. Lagom till nationaldagen, ungefär. Tiden alltså..

20130423-222840.jpg
En bild på Stella när hon fick sin första smakis. Vilken liten bebis hon var!

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s