Vad vill DU läsa?

Visst är våren sen i år, men jag insåg inte hur sen förrän jag såg det här blogginlägget från förra året. Blåsippor den 25 mars på Greklands nationaldag. De blå skönheterna kom alltså nästan en månad senare i år.

20130423-110452.jpg
Det var när jag tittade på min egen kategori Grekland som jag såg detta. Juli 2012 var senaste gången jag skrev något i den kategorin. Hm, det börjar kännas som att namnet på den här bloggen är lite…ologiskt. När jag började skriva var jag mycket mer inriktad på grekiska och Grekland och mina iakttagelser av dessa ämnen. Jag skulle kunna skriva mycket mer om framförallt grekiska och språkutveckling om det finns intresse bland er som läser här. Finns det? Eller är det bra som det är? Skriv gärna en kommentar, det är kul för mig att höra vad ni läsare gillar och vilka ni är.

Annonser

6 kommentarer

 1. Ja det är helt galet så sen våren är och det tråkiga är att våren nu blir så kort, man kommer inte hinna njuta av den lika mycket! Men ja sommaren är ju också härlig såklart!
  Max har sovit bra i sin säng, men nu har det totalt vänt. Jätte mysigt att ha honom nära, men man sover lite bättre utan honom tätt intill en. Har Theodor fortsatt med sina nya vanor?!
  Alltid skoj att läsa när du skriveri Grekland och hur Stella lär sig prata de både språken, mycket intressant!

  1. Sen och kort vår, förstår att det är tråkigt när du är intresserad av trädgårdsarbete! Theo har fortsatt mönstret att sova runt 5 timmar utan uppvak iaf men inte alltid samma tidpunkt. Inatt sov han 21.30-05 🙂
   Tack för din synpunkt!

 2. Jag skriver själv om Grekland och hittade din blogg pga. av dina band till Grekland.
  Vore såklart super att höra språkutveckling med Stella och även hur du själv finner språket. I övrigt så skriver du så fint och mysigt så jag känner inte att jag har några större krav. Ha det så fint!

 3. Roligt att hitta den här bloggen, jag är själv halvgrekiska och har vuxit upp i Sverige med pappa från Grekland och mamma från Sverige!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s