Theo 3 månader

Idag hade vi 3-månaderskontroll och vaccinering nummer 1. Nu börjar allvaret i livet, som sköterskan Leena sa. Sjäva sticket gick förvånansvärt bra och det är vi glada för. Han är en lugn och samlad kille vår Theo. Han fortsätter att växa och väger 5.62 kilo. Längden är 61 cm.

Just nu sitter han i min famn och gnager frenetiskt på sin hand. Gott gott. Han har börjat greppa saker lite smått och det är ju kul att kunna använda sina händer lite. Han är väldigt stadig och gillar att ligga på mage. Han kan vända sig från mage till rygg och har även försökt från rygg till mage. Lyckades nästan, så det är inte långt bort. Theo är en kille som vill vara med. Han ska sitta upp i famnen och står gärna i knäet om vi håller i honom. Bara om han är trött finner han sig i att ligga i vagn eller i sängen.

Theo är väldigt uppmärksam på sin omgivning och tycker särskilt mycket om att studera sin storasysters framfart med sina (snart) bruna ögon. Han ler mycket mot oss alla och är en kvällspigg rackare, senaste tiden har han varit uppe och suddat natt till 22-snåret.

theo3m

Vår älsklingsgrabb. Hos oss i tre månader.

Annonser

3 kommentarer

  1. Å så stor han känns! Han känns faktiskt äldre än tre månader för han är så ”vaken”!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s