Att fixa middag

Idag gjorde jag vråltabben att försöka laga middag under tidspress med två missnöjda barn bredvid mig. Gaaah. Jag var dessutom jättehungrig själv efter en hel dag på språng. Stella visste inte riktigt vad hon ville och Theo visste verkligen vad han ville. Vara i mammas famn. Efter x antal avbrott blev det ändå någon form av mat serverad och resten av kvällen fortlöpte utan större bekymmer.

20130507-203407.jpg
Sommar har vi haft idag och visst känns allting så mycket lättare så fort värme och sol visar sig? Påminn mig bara att inte laga gratäng när jag är ensam med två missnöjda barn igen!

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s