Dagens plan

Det har varit en ganska aktiv förmiddag här hemma. Jag har vikit tvätt, sorterat ut urvuxna kläder, plockat och donat samt fixat en lätt lunch till mig själv i form av omelett. Theo har varit med för det mesta, antingen i gymet eller i babysittern. Han är så fasligt nöjd över att kunna använda händerna nu. Tänk vilken revolution. Om ett litet tag kommer han kunna skallra lite på egen hand.

Snart ska vi bege oss till stan för att hämta hem Stella. Nu när årstiden har skiftat så är det helt okej med turen till förskolan för min del. Om inte annat så ger det mig en hel del extra motion. Jag tänkte gå lite tidigare idag så jag hinner med en extra promenad innan. Vädret är precis lika vacker idag som igår men det ryktas om regn på intågande. Om inte annat så får Stella tillfälle att använda sina nya regnkläder. Hoppsan, det är visst en sån dag idag. Glaset är halvfullt.

theo-gnaga

Annonser

En kommentar

  1. Har faktiskt inte provat den med båda barnen än! Eller jo, hemma i vardagsrummet provade Micke och han sa samma, att den blev väldigt lång och framtung 😦 Återkommer med recension sen när vi kört med båda lite ute, men med bara Lion är den jättebra tycker jag, väldigt stabil och rejäl men ändå smidig och lättkörd… 🙂

    KRAM

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s