Lugna måndag

Idag har inte varit en särskilt strävsam dag. Jag har hunnit till frisören, tack och lov, det var mer än välbehövligt. Sen har vi varit på familjelunch, vi har varit ute i trädgården och nu blir det snart middag här. Skönt att börja veckan med en sån här dag!

20130513-171129.jpg
Ikväll ska jag och maken fortsätta kolla på vårt senaste beroende Game of thrones. Vi är lite efter och har sett alla avsnitt från alla säsonger i ett svep. Helt fast. Vet inte vad vi ska ta oss till när avsnitten tar slut!?

Annonser

2 kommentarer

  1. Fina du och hjälp jag behöver också klippa mig, nu går jag runt med året i tofs eller fläta för att inte se mina slitna toppar! Vad är det för serie? vad handlar den om?

    1. Hehe, jag känner igen det där. Hade håret i knut hela tiden för att jag inte kunde visa det 🙂 Men nu ser det bra ut äntligen! Game of thrones är en serie som utspelar sig i ett rike där det finns sju riken som slåss om makten. Lite fantasyinspirerad men ändå realistisk, tänk Sagan om Ringen ungefär. Skulle nog säga att om du gillar den typen av film så kommer du att äääälska den här serien. 🙂

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s