Torsdag

God morgon torsdag. Veckans slut närmar sig igen. Idag har jag tänkt mig en lång promenad i solskenet och i övrigt mest hemmamys med den här innan Stella kommer hem från förskolan.

Uppdatering: När jag kom till skogsspåret visade det sig att någon skola hade orienteringstävling så hela skogen vimlade av barn. Kul tyckte jag, en glimt in i vår framtid. Vare sig vi vill eller ej så kommer vi snart ha både ett och två skolbarn. Det skrämmer mig lite då det känns som att deras liv börjar på allvar i och med skolstart. Innan dess finns inget allvar, bara kul. Men nu ska jag inte springa iväg för långt här. Vi har några år kvar innan vi är där!

20130516-084342.jpg
Önskar alla som tittar in en fin torsdag!

Annonser

2 kommentarer

  1. Ja fy jag vill alltid ha dem såhär små, känns så svårt och hört att växa upp nu förtiden. Men men det är ju som sagt några år kvar så vi kanske hinner vänja oss!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s