Sömntuta och grillad pizza

Är helt mållös här. Klockan är strax efter 21 och Stella har sovit i fyra timmar! Hon har varit ute och busat precis hela dagen i finvädret och somnade efter ett bad på vår säng. Lilla hjärtat. Vi trodde att hon skulle vakna efter någon timme och vara pigg men sover alltså fortfarande. Ska bli spännande att se hur dags det blir uppstigning imorgon bitti.
20130520-212249.jpg
Jag och Kostas åt grillad pizza till middag. Ja, ni läser rätt. Vi har en speciell platta för att grädda pizza på grillen och det blir jättegott, otroligt spröd och frasig botten. Det blir säkert flera repriser under den här sommaren.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s