Nostalgisk

Jag har börjat läsa Isabella Löwengrips blogg sedan hon avslöjade sin graviditet. Det lustiga är att även fast jag precis har avslutat graviditeten med Theo så blir jag nästan sugen igen. Det är ju så speciellt där i början, så mycket spänning och förväntan och lycka framförallt. Men oj så tungt det är mot slutet. Det inser jag när jag läser mina egna inlägg från dagarna innan förlossningen. Less, less, less. Men det är klart, jag längtade ju efter min bebis. Min älskade lilla bebiskille som legat där inne och växt till sig i min mage. Det största av allt.

Men. Hur mysigt det än må vara så ska vi inte ha något mer barn nu, haha. Men det är ändå kul att läsa om de som ska.

20130522-100128.jpgEn ganska nyanländ Theo.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s