Ladda för sommar

Lilla fröken har fått en ny solhatt av sin pappa. Blommig och fin. Hon fick även lite somriga kläder från släktingarna i Grekland så lite kläder för den nya årstiden har vi i alla fall. Theo fick också ett par shorts men i stort sett har han ingen sommargarderob alls. Det får jag försöka göra någonting åt. En keps har jag investerat i alla fall, och solhattar finns.

Jag har en del klänningar från tidigare år som får hänga med även 2013. Får se vilken bröllopsoutfit jag ska satsa på. I juli ska min vän gifta sig och det lutar åt att det får bli någonting nytt. Men jag vill gå ner ett par kilo först.

20130528-210907.jpg
Ligger också och klurar på den ultimata matsäcken för dagisutflykt. På torsdag ska Stella iväg och de ska vara ute hela dagen. Stora tjejen nu, verkligen.

Annonser

En kommentar

  1. åh lill-loppan har en likadan solhatt, jag tycker den är så galet fin! som en sommaräng på huvudet! roligt att gå på bröllop, vi har inget detta år att se framemot. Men nästa år ska två av våra vänner gifta sig, så jag får ladda tills dess istället!
    Olivias bilbarnstol heter Maxi Cosi Mobi och det finns säkert femtielva bilbarnstolar till som är bra på sitt sätt och vi undersökt verkligen inte alla. Utan denna verkade bra så vi tog den och än så länge är vi och olivia supernöjda!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s