Tisdag

Här har det varit tyst utan någon speciell anledning. Jag får ta nya bloggtag den här veckan. Nu vågar vi nog säga att det är sommar, eller hur? Såg igår att midsommarblomster blommar hos oss och det måste vara ett tecken.

20130528-110211.jpg
Den här tisdagsmorgonen har i ärlighetens namn inte varit så bra. Men lille Theo är glad ändå. Så nöjd med livet. Igår somnade han klockan 20 och åt bara en gång under natten, något han gärna får göra till en vana. Men som vanligt vågar jag inte ropa hej. Vanor ändras snabbt för Theo!

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s