Årstid för utflykter

I veckan är det dags för ännu en utflykt för Stella och kompisarna på föris. Den här gången ska de gå på akvarium och eftersom att jag är ledig så funderar jag på att hänga med tillsammans med Theo. Det kan bli kul, även om jag tror att Stella i ärlighetens namn har roligare om jag inte är med. Så det blir till att packa ännu en matsäck. Pannkakor och sylt gjorde succé förra gången, men jag tror att vi kör på köttbullar nu. Det är något som alltid går hem  när det gäller Stella.

stella-vagn2stella-vagn

Bilder från helgen när mormor och morfar var på besök. Stella fick åka sin City mini nu när vi var flera som kunde köra vagn. Jag frågade henne vilken vagn hon gillar bäst och svaret var självklart, ”den här!”. Måste nog hålla med henne. Så lätt och smidig, så rymlig i sitsen. Det är definitivt den bästa vagnen vi har köpt, för ett större barn som sitter alltså.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s