Badkläder!

Nu på förmiddagen har jag och lilleman shoppat badkläder. Inte till oss stora, men till de små i alla fall. (Mina får allt duga i år också). Stella hade en hel dräkt förra året när vi var i Grekland men jag tyckte att det får räcka med en vanlig baddräkt i år, i den svenska solen. Vi får smörja in henne med ordentligt med solskydd på resten av kroppen.

Jag var lite osäker på om Theo verkligen skulle behöva några badkläder men kom på att han säkert kommer lära sig att sitta nu under sommaren, och då är det ju kul att kunna sitta i balja och plaska åtminstone. Så det blev en soldräkt till honom.

bla-bad stella-bad

Nu håller vi bara tummarna för att vi får fint sommarväder i Norrbotten, där vi kommer att spendera större delen av juli. Det är lite som att spela på lotto faktiskt. Antingen så har vi tur, eller så har vi det inte. Vi har börjat förbereda lite smått för bilresan upp också. Veckan efter midsommar bär det iväg.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s