Hipp hipp!

I helgen var jag iväg på egen hand. Det var första gången jag lämnade Theo mer än ett par timmar så jag var rätt nervös innan, och jag ringde och kollade läget typ fem gånger under dagen, men allting gick superbra på hemmaplan.

Anledningen till min flykt var en möhippa. Vår mö Karin gifter sig om en månad och vad är ett bröllop utan en ordentlig hippa innan? Dagen blev så lyckad med underbart väder och jag hoppas att bruden uppskattade den lika mycket som jag och resten av oss gjorde.

Min egen möhippa för tre (!) år sedan bjöd också på underbart juniväder. Jag blev så chockad när jag kidnappades på en falsk brunch. Knappt hade jag ens tänkt tanken att det skulle bli någon hippa, men så hade jag ju Stella i magen och tankarna låg nog mest på bebisen. Mina vänner kände inte till graviditeten, utom en, så de fick sig en redig överraskning den dagen.

svenmo

Kostas fick flyga på sin svensexa, något jag är glad att jag slapp göra. Åh, fega jag vågade knappt prova klättring i lördags!

Annonser

En kommentar

  1. Ja Micke älskar den men det är lite för mycket zombies för min smak men kan absolut se nått avsnitt sådär 😀 Och ja, visst är denna läskig? Haha!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s