”Vänta, mamma ska bara fota…”

kollage-stol

Att få med Stella på bild, alltså en bild där hon inte springer eller är på väg någonstans, är omöjligt. Hon har börjat tycka att det är tråkigt med kamera också, attans. Theo däremot har inget problem med den än så länge. Mamma sa faktiskt det till mig att på nästan alla bilder av Stella så är hon på väg någonstans. Det säger mycket om hennes ålder. Aktiv som aldrig förr, det ska hända någonting hela tiden. Det är bara att hänga på så gott det går.

Jag satte Theo i matstolen för första gången i morse. Det gick faktiskt jättebra och han verkade helt tillfreds. Han fick sitta kvar när han fick sin lilla grötportion också. Vi får se, kanske väntar vi lite till med stolen. Det ska inte vara jobbigt för hans lilla rygg.

En sak jag ser på de här bilderna är att Theo och Stella har nästan samma hårfärg nu, Theos hår blir ljusare och Stellas mörkare. Lite lustigt med tanke på att hans hår var nästan svart när han föddes!

Annonser

En kommentar

  1. haha ja man får inte de bästa korten direkt av dom nu för tiden, även max far runt nu så de flesta korten blir suddiga barn! Premiär i matsolen alltså, stort och mysigt att han nu kan sitta med vid bordet!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s