Sommarlov

Stella har sommarlov nu och då känns det med ens som att jag också har det ( även om jag egentligen har mer ”jobb” när hon inte är på föris) och vi har haft härliga och soliga dagar tillsammans. Den svenska sommaren har hittills visat sin bästa sida. Till och med midsommarafton bjöd på kanonväder.

Tyvärr har jag inga bilder att lägga upp från midsommar då en viss make har glömt sladden till kameran på jobbet. Men jag har några avfotade bilder i alla fall, många av er känner säkert igen dem från Instagram. Jag heter där ”renaramaeva”.

Imorgon ska det visst regna, lika bra är väl det i och för sig, vi får ägna oss åt packning hela dagen.
20130625-224902.jpg

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s