Mot kända mål

Så är vi iväg. Destinationen är mitt barndomshem i Norrbotten och barnens mormor och morfar. Samt resten av familjen. Just nu övernattar vi halvvägs. Den här resan påminner så mycket om min egen barndom. Och jag kan svära på att jag har varit just här tidigare.. Jag tror visst jag får fråga föräldrarna imorgon.

20130627-205221.jpg

Annonser

3 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s